Apa IMS? GunnIMS: Intramuscular Stimulasi

JAVANESE / Jawa

TULUNG DICATHET:

Kaca iki wis diterjemahaké cepet nggunakake Google Translate, komputer kui gaweyan ing njarwakake informasi kesehatan penting kanggo masyarakat. Gunakake gulung mudhun kothak ing sisih tengen ndhuwur kaca kanggo nerjemahake informasi kanggo disenengi basa. Yen sampeyan duwe pitakonan, hubungi kita nyuwun pitulungan. Mangga ngapunten sembarang kesalahan topografi, nyata translators volunteer manungsa sing akeh ngormati; )


Apa Gunn IMS? Gunn Intramuscular Stimulasi


Supersensitivity lan shortening otot ora bisa dilakokno ing lan 'Cut adoh,' nalika 'Painkillers' lan pil analgesik liyane mung mask pain (asring lingkungan) lan ningkataké keracunan, compounding masalah. Neuropathy mung panjaluk sing input fisik energi.


Intramuscular Stimulasi (IMS) iku sistem total kanggo diagnosa lan perawatan saka pain syndromes myofascial (kahanan pain nemen sing dumadi ing sistem musculoskeletal nalika ora ana tandha ketok bundhas utawa inflammation). IMS wis diukum ing Western Ilmu Kesehatan, lan wis dhasaran ing model radiculopathic sawijining pain, kang saiki didhukung déning akèh ahli ing lapangan. Sampeyan iki dikembangaké dening Dr. Gunn, nalika isih ana dokter Worker kang rugi Board of British Columbia ing 70, ing pundi piyambakipun nyelidiki nomer akeh kasus misterius wangkal sawise frustasi karo modalities èfèktif ing pembuangan. Ing perawatan, kang ngompliti jarum Acupuncture amarga padha nindakake thinnest kasedhiya sing dirancang kanggo nembus jero ing otot, khusus target Otot tatu sing wis dikontrak lan dadi shortened saka kahanan kang ora ngepenakke.


IMS akeh banget gumantung ing ujian fisik pepek kang sabar dening praktisi wewenang, dilatih kanggo ngenali pratandha fisik saka pain neuropathic. ujian fisik iki indispensable wiwit pain nemen asring neurologikal minangka gantos kanggo struktural, lan mulane, siro kanggo sinar-X larang, Tes MRI, Bone lan CT Scans. Gagal kanggo ngenali pratandha iki bakal kasil lan diagnosa pas, lan kanthi mangkono, titik wiwitan miskin kanggo fisik therapy.


Ing perawatan melu needling garing saka wilayah sing magepokan awak tanpa nyuntikaké zat sembarang. Camping jarum bisa dadi ing Epicenter saka taut, Tender bands otot, utawa padha bisa cedhak utomo endi ROOT syaraf uga wis dadi nepsu lan supersensitive. Seng nembus saka otot normal iku ora krasa lara; Nanging, sing shortened, otot supersensitive bakal 'nangkep' jarum ing apa bisa diterangake minangka sensation cramping. Asil punika threefold. Salah, reseptor babagan ing otot wis stimulus, prodhuksi sing istirahat refleks (dawané). Two, jarum uga nimbulaké bundhas cilik sing ndudohke getih kanggo wilayah, mulai proses marasake awakmu alam. Tiga, perawatan nggawe potensial listrik ing otot kanggo nggawe fungsi syaraf biasane maneh. Ing jarum digunakake ing IMS, dening pancingan spindles otot, ateges dadi alat tartamtu lan unik kanggo diagnosa saka Neuropathic Muscle Pain.


Ing goal saka perawatan punika dipedhot shortening otot, kang mekso lan irritates syaraf. wilayah Supersensitive bisa desensitized, lan narik gigih Otot shortened bisa dirilis. IMS banget efektif kanggo ngeculake Otot shortened ing contracture, mangkono njalari rasa lara mechanical saka narik otot. IMS, ing efek, ngruwat kawontenan neuropathic ndasari sing nimbulaké pain. Nalika competently dileksanakake, IMS wis sukses tingkat apik banget, minangka buktiaken dening amelioration gejala lan pratandha, malah kanggo pain bali nemen karo pratandha ROOT.


IMS iku iso dibandhingke ing sawetara cara kanggo Acupuncture; Nanging, ana sawetara penting beda. IMS mbutuhake ujian medical lan diagnosa dening praktisi pinter ing anatomi, jarum insertions dituduhake dening pratandha fisik lan ora miturut wis disetel, meridian non-ngelmu, nalika efek subyektif lan adil biasane ngalami langsung.


KEYWORDS: intramuscular stimulasi, intramuscular, IMS, cgims, IMS Gunn, needling garing, Akupunktur, titik pemicu, pain myofascial


Institut kanggo Study lan perawatan saka Pain (iSTOP)
Vancouver, BC Kanada
Telephone: 1.604.264.7867

KONTAK US

referensi
Situs web: http://www.istop.org/ims.html


Golek CGIMS Praktisi - DIRECTORY INTERNATIONAL


LANGUAGES MORE


Our gratitude goes out to all iSTOP members and donors for making this directory possible. 

Thank you for making GunnIMS resources available to the public, for patients, practitioners, researchers and enthusiasts alike.

Gunn IMS "points" the way!


2017 © The Institute for the Study and Treatment of Pain
Link back to 

Powered by Wild Apricot Membership Software