Naon IMS? GunnIMS: Intramuscular stimulasi - Sunda


PUNTEN CATET:

Kaca ieu geus ditarjamahkeun rusuh maké Google Translate, komputer dihasilkeun usaha dina narjamahkeun informasi kaséhatan penting pikeun masarakat. Nganggo serelek handap kotak di katuhu luhur Kalurahan wae mun narjamahkeun informasi keur basa nu Anjeun pikaresep. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami nyuhunkeun bantuan. Mangga hampura sagala kasalahan panulisan, nyata penerjemah volunteer manusa nu loba ngaapresiasi; )


Naon Gunn IMS? Gunn Intramuscular stimulasi


Supersensitivity sarta pondok otot teu bisa dijalankeun dina na 'motong jauh,' bari 'panawar nyeri' na Pél analgesic lianna ngan mask teh nyeri (mindeng kirang) jeung ngamajukeun karacunan, compounding masalah. Neuropathy ukur responds ka input fisik énergi.

Intramuscular stimulasi (IMS) mangrupakeun sistem total keur diagnosis tur perlakuan syndromes nyeri myofascial (kaayaan nyeri kronis nu lumangsung dina sistem musculoskeletal lamun euweuh tanda atra tatu atanapi peradangan). IMS ieu grounded di Kulon Élmu Médis, sarta ngabogaan yayasan padet dina modél radiculopathic miboga nyeri, nu ayeuna dirojong ku loba ahli di lapangan. Ieu diwangun ku Dr. Gunn bari anjeunna hiji dokter di Gelut urang Compensation Déwan British Columbia dina 70 urang, dimana anjeunna ditalungtik jumlah badag kasus mysteriously nekad sanggeus hanjelu jeung modalitas teu epektip di pembuangan Na. Perlakuan, nu utilizes jarum akupungtur lantaran anu implements thinnest sadia nu dirancang tembus jero dina jaringan otot, husus nargétkeun otot luka anu kaserang sarta jadi disingget tina marabahaya.


IMS beurat ngandelkeun dina ujian fisik teleb tina sabar ku praktisi kompeten, dilatih pikeun mikawanoh tanda fisik nyeri neuropathic. ujian fisik Ieu indispensable saprak nyeri kronis nyaéta mindeng neurological sabalikna struktural, sarta ku kituna, kawih jeung-sinar X mahal, Tés MRI, tulang na CT neang. Paranti ngakuan tanda ieu baris hasil dina diagnosis taliti, sahingga, titik awal goréng pikeun terapi fisik.


perlakuan ngalibatkeun needling garing wewengkon kapangaruhan awak tanpa injecting zat naon baé. The situs jarum tiasa di episentrum taut, tender pita otot, atanapi aranjeunna tiasa deukeut tulang tonggong mana akar saraf bisa geus jadi jengkel sarta supersensitive. Penetrasi of a otot normal nyaeta henteu aya rasa nyeri; kumaha oge, anu disingget, otot supersensitive bakal 'keupeul' jarum dina naon bisa digambarkeun salaku sensasi cramping. hasilna nyaeta threefold. Hiji, hiji reséptor manteng dina otot nu ieu dirangsang, ngahasilkeun hiji rélaxasi refleks (leuwih panjang). Dua, jarum ogé ngabalukarkeun tatu leutik nu draws getih pikeun wewengkon, initiating proses penyembuhan alam. Tilu, perlakuan nyiptakeun hiji poténsial listrik di otot nu nyieun éta fungsi saraf normal deui. Jarum dipaké dina IMS, ku stimulating spindles otot, dasarna janten alat husus tur unik kanggo diagnosis Neuropathic nyeri otot.


Tujuan pengobatan nyaéta rék dipegatkeun pondok otot, nu tekenan sababaraha on na irritates saraf nu. wewengkon Supersensitive bisa desensitized, sarta tarikan pengkuh otot disingget bisa dileupaskeun. IMS pisan mujarab pikeun ngaleupaskeun otot disingget dina contracture, kukituna ngabalukarkeun nyeri mékanis tina tarikan otot. IMS, dina pangaruh, Ngaruwat dina kaayaan neuropathic kaayaan nu nyababkeun nyeri. Nalika competently dipigawé, IMS boga laju kasuksésan anu luar biasa, sakumaha kabuktian ku amelioration gejala jeung tanda, sanajan keur nyeri deui kronis jeung tanda root.


IMS nyaeta comparable sababaraha cara pikeun akupungtur; kumaha oge, aya sababaraha beda penting. IMS merlukeun ujian médis sarta diagnosis ku praktisi pangaweruh dina anatomi, jarum insertions tandana tanda fisik teu nurutkeun siap pake, meridians non-ilmiah, bari épék subjektif na obyektif anu biasana ngalaman langsung.


Konci: intramuscular stimulasi, intramuscular, ims, cgims, ims Gunn, needling garing, akupungtur, titik pemicu, nyeri myofascial


Institut keur Study tur perlakuan tina Pain (iSTOP)

Vancouver, SM Kanada

Telepon: 1.604.264.7867


TAROS KAMI


rujukan

Website: http://www.istop.org/ims.html


Manggihan CGIMS praktisi - Diréktori internasional


Basa MORE



Our gratitude goes out to all iSTOP members and donors for making this directory possible. 

Thank you for making GunnIMS resources available to the public, for patients, practitioners, researchers and enthusiasts alike.

Gunn IMS "points" the way!


2017 © The Institute for the Study and Treatment of Pain
Link back to 

Powered by Wild Apricot Membership Software