The Institute for the Study and Treatment of Pain

  • Member Directory
  • CATALAN CATALANA Què és IMS? GunnIMS: Estimulació intramuscular

Què és IMS? GunnIMS: Estimulació intramuscular

Catalan Català 


ATENCIÓ:

Aquesta pàgina s'ha traduït ràpidament mitjançant Google Translate, un esforç generat per ordinador en la traducció d'informació important sobre atenció sanitària al públic. Utilitzeu el quadre desplegable a la part superior dreta de qualsevol pàgina web per traduir la informació al vostre idioma preferit. Si teniu alguna pregunta, poseu-vos en contacte amb nosaltres per demanar ajuda. Perdoneu qualsevol error tipogràfic, els veritables traductors voluntaris humans són molt apreciats ; )


Què és Gunn IMS? Estimulació intramuscular de Gunn


La supersensibilitat i l'escurçament muscular no es poden utilitzar i es redueixen, mentre que "analgèsics" i altres píndoles analgèsiques només emmascaran el dolor (sovint malament) i promouen la toxicitat, que agreuja el problema. La neuropatia només respon a una aportació física d'energia.


L'estimulació intramuscular (IMS) és un sistema total per al diagnòstic i tractament de síndromes de dolor miofascial (condicions cròniques de dolor que es produeixen en el sistema múscul-esquelètic quan no hi ha senyals evidents de lesions o inflamacions). L'IMS es basa en la ciència mèdica occidental i té una base sòlida en el seu model de dolor radiculopàtic, que ara compta amb el suport de molts experts en aquest camp. Va ser desenvolupat pel Dr. Gunn mentre era metge a la Junta de Compensació del Treballador de la Colúmbia Britànica en els anys 70, on va investigar la gran quantitat de casos misteriosament obstinats després de la frustració amb les modalitats ineficaços a la seva disposició. El tractament, que utilitza les agulles d'acupuntura perquè són els instruments més prims disponibles que estan dissenyats per penetrar profundament dins del teixit muscular, específicament es dirigeixen als músculs lesionats que s'han contrau i s'escurcen de l'angoixa.


L'IMS es basa en gran mesura en un examen físic profund del pacient per part d'un professional competent, entrenat per reconèixer els signes físics del dolor neuropàtic. Aquest examen físic és indispensable, ja que el dolor crònic sovint és neurològic a diferència dels estructurals i, per tant, invisibles a raigs X cars, proves de ressonància magnètica, ossos i exploracions de tomografia. Si no es reconeixen aquests signes, es produirà un diagnòstic inexacte i, per tant, un punt de partida pobre per a la teràpia física.


El tractament implica l'agulla seca de les zones afectades del cos sense injectar cap substància. Els llocs d'agulla poden trobar-se en l'epicentre de bandes musculars tenses i tendres, o poden estar a prop de la columna vertebral on l'arrel nerviosa pot haver estat irritada i supersensible. La penetració d'un múscul normal és indolor; No obstant això, un múscul escurçat i supersensible "captarà" l'agulla en el que es pot descriure com una sensació de rampes. El resultat és triple. Un, un estimulador estirable del múscul, que produeix una relaxació reflexiu (allargament). Dues, l'agulla també produeix una petita lesió que dibuixa sang a la zona, iniciant el procés de curació natural. Tres, el tractament crea un potencial elèctric en el múscul per fer que la funció nerviosa funcioni de nou. L'agulla utilitzada en l'IMS, mitjançant l'estimulació dels eixos musculars, es converteix bàsicament en una eina específica i única per al diagnòstic del dolor muscular neuropàtic.


L'objectiu del tractament és alliberar l'escurçament muscular, que pressiona i inicia el nervi. Les àrees sensibles poden desensibilitzar-se i es pot alliberar l'estirament persistent dels músculs escurçats. L'IMS és molt eficaç per alliberar músculs escurçuts sota contractura, provocant així un dolor mecànic contra el tiratge muscular. IMS, en efecte, tracta la condició neuropàtica subjacent que causa el dolor. Quan es realitza de forma competent, l'IMS té una notable taxa d'èxit, tal com demostra l'alleugeriment de símptomes i signes, fins i tot per al dolor crònic d'esquena amb signes d'arrels.


L'IMS és comparable d'alguna manera a l'acupuntura; Però, hi ha diverses diferències importants. L'IMS requereix un examen mèdic i un diagnòstic per part d'un practicant coneixedors d'anatomia, les insercions d'agulles s'indiquen amb signes físics i no d'acord amb meridians predefinits i no científics, mentre que els efectes subjectius i objectius solen experimentar-se immediatament.


PARAULES CLAU: estimulació intramuscular, intra-muscular, ims, cgims, gunn ims, agulla seca, acupuntura, punt d'activació, dolor miofascial


L'Institut per a l'Estudi i Tractament del Dolor (iSTOP)

Vancouver, BC Canadà

Telèfon: 1.604.264.7867


CONTACTE AMB NOSALTRES


REFERÈNCIA

Lloc web: http://www.istop.org/ims.html


TROBA EL PRÀCTIU DEL CGIMS - DIRECTORI INTERNACIONAL


MÉS LLENGÜESOur gratitude goes out to all iSTOP members and donors for making this directory and website possible. 

Thank you for making GunnIMS resources available to the public, for patients, practitioners, researchers and enthusiasts alike.


Gunn IMS "points" the way!2021 © The Institute for the Study and Treatment of Pain
is a Not for Profit organization
Canadian 
Charity #89159 8575 RR0001


donate todayPowered by Wild Apricot Membership Software