The Institute for the Study and Treatment of Pain

  • Member Directory
  • FINNISH Mikä on IMS? GunnIMS: Intramuskulaarinen stimulaatio

Mikä on IMS? GunnIMS: Intramuskulaarinen stimulaatio

FINNISH / TRANSLATED LANGUAGE


HUOMAA:

Tämä sivu on käännetty nopeasti Google-kääntäjälle, joka on tietokoneella tehty pyrkimys kääntää tärkeät terveydenhuollon tiedot yleisölle. Käytä pudotusvalikkoa minkä tahansa verkkosivun oikeassa yläkulmassa kääntääksesi tiedot haluamaasi kieleen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä saadaksesi apua. Ole hyvä ja ansaitse kaikki typografiset virheet, todelliset ihmisen vapaaehtoiset kääntäjät ovat paljon arvostettuja ; )


Mikä on Gunn IMS? Gunn lihaksensisäinen stimulaatio


Yliherkkyyttä ja lihasten lyhentämistä ei voida käyttää ja "leikata", kun taas "kipulääkkeet" ja muut analgeettiset pillerit vain peittävät kivun (usein huonosti) ja edistävät myrkyllisyyttä, yhdistämällä ongelman. Neuropatia vastaa vain fyysiseen energiaan.


Lihaksensisäinen stimulaatio (IMS) on myofaksisten kivun oireyhtymien diagnosointiin ja hoitoon tarkoitettu kokonaisjärjestelmä (krooniset kipuolosuhteet, joita esiintyy tuki- ja liikuntaelimissä, kun ei ole ilmeistä merkkejä loukkaantumisesta tai tulehduksesta). IMS on perustettu Länsi-lääketieteellisessä tiedekunnassa ja sillä on vankka perustus sen kipu radikulopaattisessa mallissa, jota monet alan asiantuntijat tukevat. Sen kehitti tohtori Gunn, kun hän oli 70-luvulla British Columbia -yhtiön työntekijöiden korvauslautakunnassa. Hän tutki suurta salaperäisesti tyytymättömiä tapauksia, kun hän oli turhautunut käytettävissään oleviin tehottomiin toimintatapoihin. Hoito, joka hyödyntää akupunktio-neuloja, koska ne ovat ohuimpia välineitä, jotka on suunniteltu tunkeutumaan syvälle lihaskudokseen, kohdennetaan erityisesti loukkaantuneita lihaksia, jotka ovat supistuneet ja lyhentyneet ahdistuksesta.


IMS vetoaa voimakkaasti potilaan perusteelliseen fyysiseen tutkimukseen, jollainen on ammattitaitoinen lääkäri, joka on koulutettu tunnistamaan neuropaattisen kivun fyysiset oireet. Tämä fyysinen tutkimus on välttämätöntä, koska krooninen kipu on usein neurologinen, eikä rakenteellinen, ja siksi näkymätön kalliisiin röntgensäteisiin, MRI-testeihin, luu- ja CT-skannauksiin. Näiden merkkien tunnistamisen laiminlyöminen johtaa epätarkkaan diagnoosiin ja siten heikkoon lähtökohta fyysiseen terapiaan.


Hoito sisältää ruumiin kärsivien alueiden kuivan neulan ilman ruiskutusta mitään ainetta. Neulasivut voivat olla taudin taipuisan, epämuodostuneen lihaskudoksen episentissä tai ne voivat olla lähellä selkärankaa, jossa hermoruuva voi olla ärsytetty ja yliherkkä. Normaalin lihaksen tunkeutuminen on kivutonta; Kuitenkin lyhennetty, yliherkkä lihas "tarttuu" neula, mitä voidaan kuvata kouristus tunne. Tulos on kolminkertainen. Yksi, venytysreseptori lihaksessa stimuloidaan tuottaen refleksin rentoutumista (pidentymistä). Kaksi, neula aiheuttaa myös pienen vahingon, joka vetää verta alueelle, aloittaen luonnollisen paranemisprosessin. Kolme, hoito luo sähkön potentiaalin lihaksessa, jotta hermosto toimii normaalisti uudelleen. IMS: ssä käytettävä neula, stimuloimalla lihaskarsia, tulee olennaisesti spesifiseksi ja ainutlaatuiseksi välineeksi neuropaattisen lihaskivun diagnosoimiseksi.


Hoidon tarkoitus on vapauttaa lihasten lyhentyminen, joka painaa ja ärsyttää hermoa. Yliherkät alueet voidaan desensitisoida ja lyhentää lihasten jatkuvaa vetämistä voidaan vapauttaa. IMS on erittäin tehokas vapauttamaan lyhentyneet lihakset kontraktuurissa, mikä aiheuttaa mekaanista kipua lihasten vetämisestä. IMS käsittelee itse asiassa taustalla olevaa neuropaattista tilaa, joka aiheuttaa kipua. Kun pätevästi suoritettu, IMS: llä on huomattava menestysaste, mikä on osoittanut oireiden ja merkkien lieventämisen jopa kroonista selkäkipua juurten oireiden varalta.


IMS on verrattavissa joillakin tavoin akupunktioon; Kuitenkin on useita merkittäviä eroja. IMS edellyttää lääketieteellistä tutkimusta ja diagnoosia, jonka lääkäri tietää anatomisesti, neulojen lisäykset on osoitettu fysikaalisilla merkinnöillä eikä ennalta määriteltyjen, ei-tieteellisten meridiaanien mukaan, kun taas subjektiiviset ja objektiiviset vaikutukset ovat tavallisesti välittömästi kokeneita.


KEYWORDS: intramuskulaarinen stimulaatio, lihakset, ims, cgims, gunn ims, kuiva needling, akupunktio, liipaisupiste, myofaksinen kipu


Kipututkimuksen ja -käsittelyn instituutti (iSTOP)

Vancouver, BC Kanada

Puhelin: 1.604.264.7867


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ


VIITE

Verkkosivusto: http://www.istop.org/ims.html


Löydä CGIMS PRACTITIONER - KANSAINVÄLINEN DIRECTORY


MORE LANGUAGESOur gratitude goes out to all iSTOP members and donors for making this directory and website possible. 

Thank you for making GunnIMS resources available to the public, for patients, practitioners, researchers and enthusiasts alike.


Gunn IMS "points" the way!2021 © The Institute for the Study and Treatment of Pain
is a Not for Profit organization
Canadian 
Charity #89159 8575 RR0001


donate todayPowered by Wild Apricot Membership Software