The Institute for the Study and Treatment of Pain

  • Member Directory
  • NORWEGIAN NORSK Hva er IMS? GunnIMS Intramuskulær stimulering

Norwegian Norsk - Hva er IMS? GunnIMS: Intramuskulær stimulering


MERK:


Denne siden er rask oversatt ved hjelp av Google Translate, en datagenerert forsøk på å oversette viktig helseinformasjon for publikum. Tilgi eventuelle trykkfeil. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss for å be om profesjonell hjelp. Frivillige oversettere er mye verdsatt; )


KONTAKT OSS


Hva er IMS? GunnIMS: Intramuskulær stimulering


Supersensitivitet og muskel forkorte kan ikke drives på og "skjære vekk", mens "smertestillende" og andre smertestillende piller bare maskere smerte (ofte dårlig) og fremme giftighet, compounding problemet. Nevropati bare reagerer på en fysisk energitilførsel.


Intramuskulær stimulering (IMS) er et totalsystem for diagnostisering og behandling av myofascielle smertesyndromer (kroniske smertetilstander som oppstår i bevegelsesapparatet når det ikke er noen åpenbare tegn på skade eller betennelse). IMS er jordet i Western Medical Science, og har et solid fundament i sin radiculopathic modell av smerte, som nå støttes av mange eksperter på området. Den ble utviklet av Dr. Gunn mens han var en lege på arbeidstakerne kompensasjon Board of British Columbia på 70-tallet, hvor han undersøkte et stort antall mystisk vanskelige tilfeller etter frustrasjon med ineffektive modaliteter til sin disposisjon. Behandlingen, som benytter akupunktur nåler fordi de er de tynneste redskaper tilgjengelig som er utformet for å trenge dypt inne muskelvev, spesielt rettet mot skadde muskler som har kontrakt og blitt forkortet fra nød.


IMS er sterkt avhengig av en grundig fysisk undersøkelse av pasienten av en kompetent utøver, opplært til å gjenkjenne den fysiske tegn på nevropatisk smerte. Dette fysisk undersøkelse er uunnværlig siden kroniske smerter er ofte nevrologiske motsetning til strukturelle, og derfor usynlig for dyre røntgen, MR tester, Bone og CT-skanninger. Unnlatelse av å gjenkjenne disse tegn vil resultere i en unøyaktig diagnose, og således en dårlig utgangspunkt for fysisk terapi.


Behandlingen innebærer dry needling av berørte områder av kroppen uten å injisere et stoff. Nålen områder kan være ved episenteret av stram, øm muskel band, eller de kan være i nærheten av ryggraden der nerveroten kan ha blitt irritert og super. Penetrasjon av en normal muskel er smertefri; imidlertid en forkortet, super muskel vil "grep" nålen i det som kan beskrives som et kramper sensasjon. Resultatet er tredelt. Én er en strekning reseptor i muskelen stimulert, som produserer en refleks avslapping (forlengelse). To, nålen fører også en liten skade som trekker blod til området, initiere den naturlige helbredelsesprosessen. Tre, skaper den behandlingen en elektrisk potensial i muskelen for å gjøre nerve fungere normalt igjen. Nålen brukes i IMS, ved å stimulere muskel spindler, blir egentlig en konkret og unikt verktøy for diagnostisering av Nevropatisk muskelsmerter.


Målet med behandlingen er å slippe muskel forkorte, som presser på og irriterer nerve. Superfølsomme områder kan ufølsomme, og den vedvarende trekk av forkortede muskler kan frigis. IMS er meget effektiv for å frigjøre forkortede muskler i henhold til kontraktur, og dermed forårsaker mekanisk smerte fra muskelkraft. IMS, i effekt, behandler den underliggende tilstand som forårsaker nevropatisk smerte. Når kompetent utført, har IMS en bemerkelsesverdig suksess rate, som påvist ved forbedring av symptomer og tegn, selv for kroniske ryggsmerter med rot tegn.


IMS er sammenlignbare på noen måter til akupunktur; Det er imidlertid en rekke viktige forskjeller. IMS krever en medisinsk undersøkelse og diagnostisering av en utøver kunnskapsrik i anatomi, er nåler innsett indikert av fysiske tegn og ikke i henhold til forhåndsdefinerte, ikke-vitenskapelige meridianer, mens subjektive og objektive effekter er vanligvis oppleves umiddelbart.


Nøkkelord: intramuskulær stimulering, intra-muskulært, IMS, cgims Gunn IMS, tørr needling, akupunktur, triggerpunkt, myofascial smerte


HENVISNING

Instituttet for studier og behandling av smerte (iSTOP)

Vancouver, BC Canada

Nettstedet; http://www.istop.org/ims.html

Telefon: 1.604.264.7867


FINN CGIMS Practitioner - internasjonal katalogOur gratitude goes out to all iSTOP members and donors for making this directory and website possible. 

Thank you for making GunnIMS resources available to the public, for patients, practitioners, researchers and enthusiasts alike.


Gunn IMS "points" the way!2021 © The Institute for the Study and Treatment of Pain
is a Not for Profit organization
Canadian 
Charity #89159 8575 RR0001


donate todayPowered by Wild Apricot Membership Software